Saturday, September 26, 2020

Chevrolet Spark - кращий міський автомобіль

 Всі ці характеристики надзвичайно важливі. Приклад вдалого об'єднання даних властивостей можна побачити в 5-дверному хетчбеку Chevrolet Spark.

Дизайн Chevrolet Spark виправдовує свою назву (spark в перекладі з англійської іскра). Складні вигини носової частини автомобіля, його рішучий «погляд» передніх фар тягнуться на всю довжину капота і стрімкий силует робить Chevrolet Spark схожим на безстрашного маленького мангуста.

Ручки задніх дверей інтегровані в задні стійки автомобіля, що дозволяє надати Chevrolet Spark схожість з елегантним і мініатюрним купе. Вогні вітрин і промені сонця розсипаються феєрверком іскор по гранях виштамповок кузова, який завжди буде притягувати до себе захоплені погляди. А встановлений ксенон дозволить їздити на автомобілі в будь-яку погоду і в будь-який час дня і ночі.

Інтер'єр Chevrolet Spark також дуже ефектний - від центральної консолі розходяться хвилі торпедо, компоновка всіх датчиків зручна і гранично проста, показання приладів інформативні і легко читані. Особливо вражає простір автомобіля, який досить несподіваний для такого компактного автомобіля. У салоні Chevrolet Spark з зручністю можуть розміститися п'ять чоловік, при цьому в авто досить велике багажне відділення - 170 літрів.

Силові агрегати Chevrolet Spark - це 1,0 л двигун, який видає 68 «конячок» і двигун на 1,2 л, який видає 82 «конячки».

No comments:

Post a Comment

Бюджетно, красиво, голосно. Тест-драйв Chevrolet Aveo

 На місце дешевих, нічим не примітних автомобілів прийшли яскраві і симпатичні Hyundai Solaris, KIA Rio, VW Polo. Новий Chevrolet Aveo, прод...