Saturday, September 26, 2020

Купе Chevrolet Camaro вже надійшов у продаж

 Ці вдосконалені транспортні засоби можна буде придбати з середини листопада цього року. Вартість версії, яка має бензинову «шістку» складе приблизно 2 095 000 рублей, а більш потужний варіант авто можна буде придбати за 2 681 000 рублей.

Варто відзначити, що рестайлінг Chevrolet Camaro виробники називають досить-таки значним. І це суща правда, так як будь-який штрих цього транспортного засобів здасться помітним. Тим більше відомо, що ця модель не оновлювати з 2006 року. У сучасному варіанті був повністю змінений дизайн нижньої і верхньої решітки. Досить функціональні повітрозабірники тепер працюють набагато ефективніше на охолодження потужного двигуна, що досить-таки сприятливо позначилося на аеродинаміці нового авто.

Зауважимо, що сучасний автосервіс в Новомосковську вже готовий прийняти оновлені Chevrolet Camaro, якщо в цьому виникне необхідність. Однак про потужностях двигунів російський офіс Chevrolet поки що ні опублікував жодної інформації. Швидше за все, Camaro 2014 буде оснащений 328-сильним V6 і 405-сильним V8 двигунами, які мають спеціальну систему, що відповідає за деактивацію деяких частин циліндрів, а також за зміну фаз газорозподілу. Варто відзначити, що обидва мотори працюють в парі тільки зі спеціальною автоматичною шестиступінчастою коробкою передач.

No comments:

Post a Comment

Бюджетно, красиво, голосно. Тест-драйв Chevrolet Aveo

 На місце дешевих, нічим не примітних автомобілів прийшли яскраві і симпатичні Hyundai Solaris, KIA Rio, VW Polo. Новий Chevrolet Aveo, прод...