Saturday, September 26, 2020

Базовий "Камаро" стане потужнішим

 Базова версія оновленого Chevrolet Camaro стане потужнішим. Про це повідомляє видання Carscoops з посиланням на власне джерело, в розпорядженні якого опинилася рекламна брошура моделі.


У документі говориться, що потужність 3,6-літрового бензинового мотора V6 збільшена на 31 кінську силу - з 328 до 359 кінських сил. Спорткар з модернізованим двигуном зможе розганятися з нуля до 96 кілометрів на годину за 6,2 секунди (показник попередника - 6,4 секунди).

Прем'єра оновленого сімейства Chevrolet Camaro відбулася в кінці березня 2013 року на моторшоу в Нью-Йорку, де були представлені версії SS і Z / 28. Американська компанія назвала рестайлінг моделі найзначнішим для поточного покоління. Змін зазнали фари головного світла, капот, решітка радіатора, задні ліхтарі, кришка багажника, спойлер, бампери і патрубки випускної системи.

Крім того, в лінійку модифікацій «Камаро» додалася трекові версія Z / 28, яку оснастили семилітровим мотором, що розвиває «як мінімум» 505 кінських сил і 637 Нм крутного моменту. У конструкцію моделі, яка стала на 136 кілограмів легше «зарядженого» варіанту ZL1, внесли близько 200 змін.

Виробництво оновленого Chevrolet Camaro почнеться влітку поточного року, а американські продажі моделі стартують до кінця 2013 року.

No comments:

Post a Comment

Бюджетно, красиво, голосно. Тест-драйв Chevrolet Aveo

 На місце дешевих, нічим не примітних автомобілів прийшли яскраві і симпатичні Hyundai Solaris, KIA Rio, VW Polo. Новий Chevrolet Aveo, прод...