Saturday, September 26, 2020

Chevrolet Niva стане потужнішим і комфортніше

 Подробиці про модель наступної генерації розповів генеральний директор спільного підприємства GM-AVTOVAZ Джеффрі Гловер. І пообіцяв, що машину можна буде побачити на Московському автосалоніпосилання відкриється в новому вікні.

Видання «АвтоСреда» цитує слова Гловера: «Це буде абсолютно новий автомобіль, крім нового двигуна, нової коробки і раздатки, буде новий інтер'єр і абсолютно новий дизайн. Випробування нових компонентів почнеться в першому кварталі 2013 на поточному автомобілі. Наживо нову модель ви зможете побачити тільки на Московському автосалоніпосилання відкриється в новому вікні 2014 року.

За словами глави підприємства, Niva наступного покоління замість 1,7-літрового 80-сильного двигуна отримає 1,8-літровий бензиновий мотор, потужність якого, за попередньою інформацією, складе 125 л. с. Дизель поки не планується, але в майбутньому цілком можливий - конструкція автомобіля це допускає. Також є мета поліпшити плавність ходу.

Автовиробник не збирається пересувати Niva з сегменту компактних позашляховиків в кросовери. Сьогодні на російському ринку це найдешевший позашляховик з постійним повним приводом, роздаткою, міжосьовим диференціалом. У автомобіля великі ходи підвісок і витривала задня підвіска. Розміри Niva також істотно не зміниться, зокрема, збережуться «позашляхові» кути з'їзду і в'їзду і високий кліренс.

Вартість автомобіля радикально не зміниться - GM-AVTOVAZ намір залишитися в цьому ж ціновому сегменті. Але автомобіль в базовій комплектації напевно буде дорожче «порожнього» нинішнього (від 444 000 рублів) - машина за замовчуванням буде йти з подушками безпеки і ABS, який зараз пропонуються в комплектація від 514 000 рублей.
Нагадаємо, поточний покоління Chevrolet Niva подорожчає з 1 січня 2013 року: в базовій комплектації - на 3000 рублів до 447 000, версія LE обійдеться на 5700 дорожче, ніж раніше - за 505 000 рублей, а версії GLS і GLC подорожчають на 4000 рублів до 518 000 і 545 000 відповідно.

No comments:

Post a Comment

Бюджетно, красиво, голосно. Тест-драйв Chevrolet Aveo

 На місце дешевих, нічим не примітних автомобілів прийшли яскраві і симпатичні Hyundai Solaris, KIA Rio, VW Polo. Новий Chevrolet Aveo, прод...