Saturday, September 26, 2020

Як підготувати автомобіль до продажу

 Перед продажем авто варто передбачити деякі нюанси.

Зверніть увагу на цінник автомобілів такого ж року випуску і з аналогічним пробігом, і потім призначайте свою ціну.

Головне в машині - двигун, який повинен завестися з одного обороту. Варто відрегулювати подачу палива і масла, а паливні присадки допоможуть впоратися з димністю. Необхідно почистити і відрегулювати, а то і поміняти свічки. Приводні ремені не повинні шуміти. Не допускаються на трансмісії і підвісці, патьоки масла і рідин. Салон слід пропилососити, почистити сидіння і панелі. Про багажник забувати також не потрібно.

Перефарбовувати машину не варто - це викличе сумніви, що автомашина була бита.

Підготовку до продажу можна здійснити двома варіантами - зробити як для себе, або продати як є, навівши лише зовнішній марафет. Як показує практика, часто перший варіант не виправдовує себе - витрачені фінанси і час не дають гарантії, що машину ви продасте дорожче.

Автомобіль можна розглядати не тільки як засіб переміщення і пересування, а й як джерело, за допомогою якого можна втамувати спрагу швидкості і адреналіновий голод. Chevrolet Corvette Z06 стане саме такою машиною, в якій воєдино сплітаються міць і граціозність.

No comments:

Post a Comment

Бюджетно, красиво, голосно. Тест-драйв Chevrolet Aveo

 На місце дешевих, нічим не примітних автомобілів прийшли яскраві і симпатичні Hyundai Solaris, KIA Rio, VW Polo. Новий Chevrolet Aveo, прод...