Saturday, September 26, 2020

Chevrolet Camaro попався на тестах

 Слід зазначити, що модель щільно була закутана в камуфляж, через це передати деталі "шпигунам" не вдалося. Зате інформізданіе "Carscoops" здобуло ще порцію докладних даних про техначінке "Camaro". Додамо також, що інсайдери підтвердили те, що авто "осідлає" новітню платформу "Alpha". Це зможе поріднити авто з родинами Cadillac СTS і ATS, а ще дасть можливість скинути зайву масу, збільшити габарити салону і жорсткість кузова.

Від моделі "CTS" на "Chevrolet" може "перебазуватися" і бензиновий "четирехкотловий" ДВС з турбіною 2.0, який видасть 276 к.с. Природно, проектувальники не залишать авто без сильних V8 і V6, котрі в даний момент видають від 400 до 580 к.с. Ну а в якості допопцій авто пророкують нову 8-зарядну трансмісію "автомат".

З питань дизайну ходять безліч чуток - причому, автокомпанія не коментує поки жоден з них. Є припущення, що зовнішність новинки виконають в дусі популярних "Шеви" з 70-80-х років 20-го століття. А ось за іншими даними, інженери обмежаться тільки легким рестайлингом - тому що нинішній вигляд машини сильно полюбився клієнтам. Ці секрети відкриються вже найближчим часом, адже ринковий вихід намічений на 2015 рік.

Вам потрібні кошти, і ви хочете отримати їх в заставу авто. Мережа автоломбардів "Гарант", надійні, відповідальні, що дають гарантії, автоломбарди москви. Відвідавши сайт, ви дізнаєтеся всю потрібну інформацію про наш автоломбарді в москві. Досвід автоломбард використовує тільки на благо клієнтів.

No comments:

Post a Comment

Бюджетно, красиво, голосно. Тест-драйв Chevrolet Aveo

 На місце дешевих, нічим не примітних автомобілів прийшли яскраві і симпатичні Hyundai Solaris, KIA Rio, VW Polo. Новий Chevrolet Aveo, прод...