Saturday, September 26, 2020

Безпечний автомобіль - Ваше майбутнє

 Цей термін включає в себе безліч пунктів. Наприклад, ремені і подушки безпеки, технічна справність транспортного засобу, правильна тонування, травмобезпечний кермо, вага автомобіля, авто-крісло для дитини, сезонна гума та ще багато іншого. За результатами досліджень американського інституту дорожньої безпеки (IIHS) автомобіль Chevrolet Spark з 11 компакт-карів отримав нагороду за кращий захист пасажирів і водітеля.Компанія Еліт-Мото більше 10 років існує на ринку і успішна в сфері обслуговування та продажу мототехніки від відомих виробників.
За словами Джо Нолана (представника IIHS), слабке місце всіх компакт-карів - це не дуже міцна структура кузова, що є ключовим моментом для безпеки пасажирів і водія. Її порушення призводить до неправильного спрацьовування подушок безпеки.
Крім цього, при проведенні краш-тесту, подушки в автомобілі Toyota Yaris і зовсім не спрацювали.
А у більшості тестованих машин манекени сильно зміщувалися вперед, що в слідстві може важко травмувати пасажирів. Під час тестування автомобіля Fiat 500 дверцята водія взагалі зірвалася з петель.Конструкція сидінь, яка надійно утримує пасажирів при зіткненні, відзначена тільки в Mazda2 і Chevrolet Spark.
У грудні були названі найбезпечніші автомобілі майбутнього року. У список потрапило 40 моделей. Більше 50% цього списку є машини японського виробництва, зокрема Honda.

No comments:

Post a Comment

Бюджетно, красиво, голосно. Тест-драйв Chevrolet Aveo

 На місце дешевих, нічим не примітних автомобілів прийшли яскраві і симпатичні Hyundai Solaris, KIA Rio, VW Polo. Новий Chevrolet Aveo, прод...